Oszczędzasz -20%
Gwarantujemy oryginalność produktu oraz możliwość zwrotu w ciągu 40 dni - w programie LEVEL zwroty są zawsze GRATIS
40 dni na zwrot bez podania przyczyny
✓ 40 dni na zwrot bez podania przyczyny
od 500zł wysyłka gratis, paczka ubezpieczona 100% gwarancji dostarczenia lub zwrot pieniędzy
✓ od 500zł wysyłka gratis, paczka ubezpieczona 100% gwarancji dostarczenia lub zwrot pieniędzy
zadzwoń i zamów 603 80 79 79 nasi konsultanci doradzą Ci w wyborze produktu
✓ zadzwoń i zamów 603 80 79 79 nasi konsultanci doradzą Ci w wyborze produktu
Japońskie smaki teraz także w twojej kuchni. Z orientalnym nożem Santoku firmy Zwilling gotowanie będzie proste, jak nigdy dotąd. Wszystko dzięki połączeniu tradycyjnego wzornictwa z Japonii oraz nowoczesnej technologii.Nóż stworzony został ze specjalnie dobranej stali nierdzewnej.
Specjalnie ukształtowane ostrze zapewnia wysoki komfort pracy. Poddano je procesowi utwardzania lodem, dzięki czemu zachowuje ono odporność na korozję oraz ostrości przez długi czas. Zastosowanie specjalnych rowków sprawia, że krojone przetwory nie będą przylegać do ostrza.Solidny nóż mierzy 18 cm, dzięki czemu pozostaje łatwy w użyciu. Bez problemu da się nim posługiwać w każdej sytuacji, a następnie równie łatwo umyć.
Nie trzeba także martwić się o korozję dzięki specjalnej technice utwardzania ostrza lodem.Nóż Santoku firmy Zwilling to gwarant funkcjonalności i niezwykłej trwałości. Dzięki niemu przyrządzisz potrawy zarówno z owoców, warzyw, jak i mięsa. Nada się on także do siekania czy cięcia. Dzięki temu, z łatwością znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni.
Specyfikacja
Rękojeść:
gładka, idealnie wypolerowana rączka w kolorze czarnym
twardy materiał, odporny na uszkodzenia mechaniczne
3 nity, zapobiegające rozdzieleniu rączki od ostrza
łączenie rękojeści i ostrza idealnie gładkie, bez zgrubień
Ostrze:
wytworzone ze znakomitej, wysokowęglowej stali FRIODUR®
gwarancja nierdzewności
starannie naostrzone pod kontrolą technologii laserowej
elastyczne
ostre na całej długości, od nasady aż po czubek noża