od 500zł wysyłka gratis, paczka ubezpieczona 100% gwarancji dostarczenia lub zwrot pieniędzy
✓ od 500zł wysyłka gratis, paczka ubezpieczona 100% gwarancji dostarczenia lub zwrot pieniędzy
zadzwoń i zamów 603 80 79 79 nasi konsultanci doradzą Ci w wyborze produktu
✓ zadzwoń i zamów 603 80 79 79 nasi konsultanci doradzą Ci w wyborze produktu
Nóż Kai - Yanagiba wyprodukowany w Japonii.
Przeznaczony głównie do krojenia cienkich plastrów.. Idealnie nadaje się do przygotowywania sushi lub sashimi.
Tradycyjny japoński nóż, podłużne, smukłe ostrze połączone z rączką wykonaną z polipropylenu i sproszkowanego bambusa. Masywne ostrze oraz solidna, wyprofilowana krawędź powodują wygodne trzymanie noża w dłoni. Niespotykany materiał daje 100 % pewności wygody podczas użytkowania oraz całkowitą antybakteryjność.
Ostrze noża stworzone z wysokowęglowej stali Daido 1K6 o unikalnej twardości 57 - 59 HRC.
Nóż nie jest przystosowany do mycia w zmywarce.
Możemy używać plików cookie do personalizacji treści i reklam, oferowania funkcji mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu na stronie. Udostępniamy również informacje o korzystaniu z naszej strony naszym partnerom z
branży mediów społecznościowych, reklamy i analityki, którzy mogą łączyć je z innymi danymi, które im przekazałeś lub które zebrali podczas korzystania z ich usług. Więcej w
Polityce Cookie oraz Google's Privacy & Terms site