zadzwoń i zamów: 603 80 79 79
odkryj to teraz! >>

Opinie klientów o Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką

5,0
na podstawie 13 opinii
Masz pytanie odnośnie opinii? napisz!

dodano 01:55:01 Czwartek 8 grudnia, 2016 roku
misia
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką
Kierując się opiniami dotyczącymi produktu kupiłam kubki tylko dlatego, że nadają się do zalewania wrzątkiem (tak napisali Państwo pod jedną z opinii). Proszę więc o wytłumaczenie dlaczego na otrzymanych kubkach do dołączonej kartki przyczepiona jest naklejka, że jednak nie można wlewać ani wrzątku ani nawet bardzo ciepłych napojów?
wpis jest pomocny?
dodano 14:14:21 Czwartek 7 stycznia, 2016 roku
Gabi
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką
Czy do tego szkła można wlewać wrzatek? :) (np do zaparzenia herbaty)
ROSSI: Tak, można wlewać wrzątek.
5 osób uważa opinię za pomocną
wpis jest pomocny?
Piątek 12 sierpnia, 2016 roku
Robert Łódź ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
Inna forma delektowania się ulubionym napojem. Polecam !
opinia jest pomocna?
Środa 8 czerwca, 2016 roku
Aga ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
Słoik solidnie wykonany ,polecam!!!
opinia jest pomocna?
Poniedziałek 23 maja, 2016 roku
Anna ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
Transakcja przebiegła sprawnie, bez zarzutu. Polecam
opinia jest pomocna?
Piątek 20 maja, 2016 roku
BEATA ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
Szybka dostawa, rewelacyjne szklanki, profesjonalna obsługa
opinia jest pomocna?
Piątek 20 maja, 2016 roku
BEATA ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
Super, jestem bardzo zadowolona z zakupów zrobionych u Państwa.
opinia jest pomocna?
Piątek 20 maja, 2016 roku
BEATA ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, pełen profesjonalizm.
opinia jest pomocna?
Czwartek 12 maja, 2016 roku
Małgosia ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
Super! POlecam gorąco :)
opinia jest pomocna?
Środa 20 kwietnia, 2016 roku
Angela z Pucka ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
BARDZO SZYBKO DOSTAŁAM ZAMÓWIONY TOWAR. SŁOIKI SĄ PRZEPIĘKNE, SOLIDNIE WYKONANE W REWELACYJNYCH KOLORACH. OBSŁUGA SKLEPU SOLIDNA I BARDZO SYMPATYCZNA. POLECAM
opinia jest pomocna?
Wtorek 29 marca, 2016 roku
Anna ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
super kubek, polecam do tworzenia wiosennych w nim inspiracji:-)
opinia jest pomocna?
Piątek 11 marca, 2016 roku
Julia z Lublina ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
Absolutnie fenomenalne!! Zakupiłam 2 słoiki i jestem z nich bardzo zadowolona. Wiem, że kilka spośród moich znajomych po odwiedzinach w moim domu złożyli zamówienie na waszej stronie - słoiki robią furorę ! :)
1 osoba uważa opinię za pomocną
opinia jest pomocna?
Środa 9 marca, 2016 roku
Aneta ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
świetny!!!!
1 osoba uważa opinię za pomocną
opinia jest pomocna?
Poniedziałek 18 stycznia, 2016 roku
Gabriela z Rzeszowa ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
Zamawiałam 2 szt słoików z uchwytem, dotarły bez żadnego uszczerbku, były tak zabezpieczone, że pewnie można by rzucać paczką i nic by się nie stało.Produkt jest zgodny z opisem, zmieści się w nim duża dawka pysznego smoothie lub innego smakołyku. Jedyną niepewność jaką mam, jest fakt, że na opakowaniu była naklejka, że produkt nie nadaje się do bardzo gorących napoi lub wrzątku,a pytając o to Sprzedawcę otrzymałam odpowiedź, że można.
Poza tym gorąco polecam i produkt i sklep! :)
2 osoby uważają opinię za pomocną
opinia jest pomocna?
Wtorek 24 listopada, 2015 roku
Natalia ocenia produkt na: 5.0 / 5
Kitchen Craft Słoik z uchwytem i słomką pojemność 450ml
Słoik jest bardzo dobrze wykonany i wygląda świetnie. Sklep błyskawicznie zrealizował zamówienie, produkt został dobrze zabezpieczony w paczce. Jestem bardzo zadowolona i będę tu częściej zaglądać :)
3 osoby uważają opinię za pomocną
opinia jest pomocna?
Siedziba i godziny pracy
Rossi

Rossi Magia Wnętrza
ul.Głowackiego 124
05-075 Warszawa - Wesoła

Godziny pracy: poniedziałek - piątek 8:00 - 17:00
Jesteśmy do Twojej dyspozycji!
Dzisiaj pracujemy od 8.00 do 17.00. Zadzwoń do nas w godzinach pracy!
Skontaktuj się z nami!Kontakt
numery
603 80 79 79
22 392 05 93
22 392 75 80
serwis i reklamacje
22 392 87 90
W programie Rossi THE LEVEL
  • wysyłka zamówienia zawsze jest gratis, niezależnie od kwoty zamówienia
  • zwroty produktów zawsze są na nasz koszt
  • osobisty konsultant dostępny 7 dni w tygodniu
  • atrakcyjne rabatowanie
Dołącz do nas i już od dziś zacznij zdobywać punkty!
dowiedz się więcej
Zrób zakupy u Nas!
Pogwarancyjna obsługa
Masz pewność, iż po zakończonej gwarancji dalej zapewniamy serwis i naprawę zakupionych produktów
Trwałość na lata
Kupując u nas masz pewność, iż produkt będzie służył przez lata
Gwarancja oryginalności
jesteśmy autoryzowanym sprzedawcą wszystkich marek sprzedawanych w sklepie - masz pewność autentycznoœci produktu
Przesyłki ubezpieczamy we własnym zakresie
Gdy produkt uszkodzi się w transporcie, natychmiast wysyłamy do Ciebie nowy!
napisz do nas: sklep@rossi.pl